Кубрат върна 4 пъти на бис Лили Иванова

Новини
10:22 - 15 Април 2022
3532
Кубрат върна 4 пъти на бис Лили Иванова

Фенове броят по 5 бона и нещо, за да слушат на живо Лили Иванова. Заможни почитателки на певицата са се организирали да ходят на всеки един от концертите от започналото вчера в Кубрат национално турне на примата и си купуват по минимум два билета.

Бурните аплодисменти и овациите "Още, още", "Лили, Лили, ти си невероятна" не стихваха. На бис, заедно с многобройната публика, тя изпя емблематичните си хитове "Детелини", "Панаири", "Присъда" и "Жив".

С много аплодисменти и на крака Кубрат посрещна най-известната си "рожба" Лили Иванова. Националното турне на примата на българската поп музика започна именно от родния й град.

Публиката стана на крака, щом певицата и изпълнителите от нейния бенд се качиха на сцената. Най-голямото име в българската поп музика започна концерта с песента "Без контрол". На сцената едно след друго прозвучаха едни от най-обичаните песни "Студ", "Животът", "Ако спра да обичам". Публиката се наслади на изпълненията на "Щурче" и "За тебе бях"

Лили Иванова дълго се сбогува с публиката в родния си град. Тя се върна четири пъти на сцената, защото бурните аплодисменти и овациите "Още, още", "Лили, Лили, ти си невероятна" не стихваха. На бис, заедно с многобройната публика, тя изпя емблематичните си хитове "Детелини", "Панаири", "Присъда" и "Животе мой".

Дългоочакваното събитие продължи повече от час и половина. Лили Иванова благодари на прекрасните си музиканти и на невероятната публика.

Сред публиката, пристигнал специално за концерта беше и генералният директор на БТА Кирил Вълчев.