Куката прибра 10 бона, за да рекламира потрошен от мутри бар

Собственикът на „Бесо” Емо Негъра възражда заведението си с героите от „Под прикритие”

Нещо за четене
15:34 - 03 Октомври 2019
27984
Куката прибра 10 бона, за да рекламира потрошен от мутри бар

Актьорът Мариан Вълев, придобил народна слава като Росен Гацов – Куката от култовата кримка „Под прикритие”, спешно бе нает от собственика на лъскавия столичен бар „Бесо” Емануил Лазаров - Емо Негъра за рекламно лице на заведението.

Месец и половина след като мутри демонстративно вилняха в „Бесо” и потрошиха инвентара на заведението, Емо Негъра реши да се възползва от гангстерската слава на бара си и нае звездата от „Под прикритие” за рекламно лице. За да няма съмнение, че Мариан Вълев посещава „Бесо” в битността си на бандита Росен Куката, компания му прави и друг актьор от сериала „Под прикритие” – Кирил Ефремов, изиграл Росен Близнака.

Билбордове, на които Куката и Близнака са заседнали на сепаре за по уиски в „Бесо”, вече рекламират заведението на възлови локации в центъра на София. Близки до бизнесмена Емануил Лазаров разкриха, че той се е охарчил с близо 100 000 лева за рекламната кампания. Емо Негъра броил 10 000 лева хонорар на Мариан Вълев, още 6 бона на Кирил Ефремов, а останалите пари отишли за снимки и наем на билбордовете.

Мутренските изстъпления в "Бесо" опразниха откъм клиентела лъскавия столичен бар

След наказанелната мутренска акция в „Бесо”, разиграла се посред бял ден през август, МВР арестува четирима бандити за погрома, но впоследствие ги пусна на свобода под парични гаранции. Заради погрома обаче голяма част от клиентелата на „Бесо” спряла да посещава заведението и сега Емо Негъра се стреми да си върне посетителите чрез агресивна рекламна кампания с героите от „Под прикритие”.

В хитовия криминален епос Джаро, Иво Андонов, Росен Куката, Тишо Близнака и компания ползваха като свое заведение популярния бар „Планет”, чийто собственик Владимир Вишански даже влезе в ролята на бодигард на Иво Андонов.