Кукуто с тоалетната чиния пристана на Цветанов

Новини
17:50 - 04 Март 2021
11819
Кукуто с тоалетната чиния пристана на Цветанов

„Официално обявявам, че на предстоящите парламентарни избори на 4.04.2021 година ще бъда кандидат за народен представител от листата на ПП „Републиканци за България” с лидер Цветан Цветанов”, обяви в социалните мрежи скандалният репортер от Северозапада Христо Гешов.

Гешов споделя, че поканата да се включи в изборите е дошла от водача на плевенската листа Владислав Николов, който пък на 24 февруари т.г. напусна парламентарната група на ГЕРБ и прекрати членството си в партията, за да оглави списъка с кандидати за плевенски народни представители от ПП „Републиканци за България”.

Журналистът Гешов е под №10 в листата на „Републиканци за България” в 15 МИР-Плевен, което го прави на практика неизбираем.

На 14 май 2019 г. беше обявен за национално издирване, но още следващия ден беше открит. Седмица по-късно журналистът се появи в жълтите новини заради скандални негови клипове, открити на платформата PornHub.

На едно от видеата Гешов ближе тоалетна чиния, а на друго си бърка в ануса, след което си облизва пръстите. Той обяви, че видеата са незаконно отмъкнати от неговия телефон и разространени в порно сайтове, за да го уязвят.

Кадър от гнусното видео, в което Гешов облизва тоалетна чиния в столично заведение

Преди това журналистът беше под полицейска закрила след отравени срещу него заплахи през, заради негови репортажи за незаконно ВиК в Троян.

Като разследващ журналист Христо Гешов събра доказателства, които доведоха до обвинения и отстраняване от длъжност на кмета на Червен бряг Данаил Вълов. Става въпрос за санирането на къщите на общинари с европейски пари и раздаване на обяд по европрограма на социално слаби от общината от фирма, свързана с кмета на града.