Кулагин се похвали: Не съм изтрезнявал от 2 седмици!

Спецът по макиаж пръска 100 бона по купони за ЧРД

През ключалката
16:15 - 02 Октомври 2019
27649
Кулагин се похвали: Не съм изтрезнявал от 2 седмици!

Валентин Кулагин се похвали, че вече 2 седмици не е изтрезнявал, тъй като през ден организира шумни купони за рождения си ден, който отмина на 16 септември. "Мисля да го карам така поне 40 дни, колкото са постите, само че наобратно", умело се пошегува със собствената си обратност героят от ВИП Брадър.

Чукналият 34 специалист по макиаж обикаля елитните столични заведения с антураж от доста съмнителни персони и пръска огромни суми пари, възлизащи общо на поне 100 000 лева, което отново възбуди слуховете, че бизнесът му далеч не се изчерпва с поставянето на очна линия и пудра.

Само е неделя в известен клуб за електронна музика в центъра на София Валентин и бандата му от травестити, плеймейтки и дебеловрати момченца е направила сметка от близо 8000 лева, свидетелстват от персонала. "Плаща всичко кеш, мъкне парите в дамска чантичка, тъпкана с пачки. Или е ударил някакъв джакпот като Жана Бергендорф, или не му е чиста работата", коментират в нощна София похожденията на Кулагин.

Глория Петкова се кълне, че Кулагин припечелва със сводничество

В модните среди се говори от години, че Валентин има връзки с руския подземен свят и използва контактите си в модните среди, за да набира момичета за мрежа от международни ВИП-бардаци. Самият гримьор избягва да отрича подобни обвинения, като че ли повече от желание да поддържа мистериозен ореол около бездруго доста екзотичната си личност. Кулагин не пести средства да бъде постоянно под светлината на прожекторите, дори когато трябва да премине границите на обикновения скандал.

Моделката Глория Петкова например се кълне, че с очите си е виждала прословутите „тефтерчета” с имена на модели, които по съвместителство проституират за отбрани клиенти, в ръцете на Валентин Кулагин.