Култов чичо Венци: Страх ме е от грозни жени, не от COVID-19!

Девет футболисти на белите дадоха положителни проби

Спорт
16:10 - 27 Октомври 2020
2406
Култов чичо Венци: Страх ме е от грозни жени, не от COVID-19!

Славия е засегнат от огромна вълна от коронавирус. Деветима от футболистите са дали положителна проба и са поставени под карантина. Президентът Венци Стефанов потвърди това, като подчерта, че няма място за паника.

Наставникът Александър Тарханов обаче се оказва в изключително трудна ситуация преди мача с Ботев Пловдив, който е по програма в събота от 16:30 часа.

"Да, така е. Много от футболистите ни дадоха положителни проби, общо деветима. Поставени са под карантина. Не знам дали ще има мач. Ако Ботев Пловдив, не се съгласят, трябва да играем", заяви Стефанов пред "Блиц".

"Не драматизирайте! Не искам да ви казвам имената на момчетата с положителни проби, защото ще ги изкарате по всички медии и ще ги пишем едва ли не, че са крадци. Няма нищо тревожно, добре са. Просто са с положителни проби. Утре пак ще ги тестват, може тогава да са с отрицателни, не се знае", продължи той.

"Имам чувството, че ако проверят всички отбори, ще излязат сигурно 200 човека с положителни тестове. Големият проблем обаче е другаде - даваме толкова много пари за тестове, през ден-два. Като искат да проверяват - РЗИ, министерството или който да е там, да поемат част от разходите. Аз се превърнах в основен спонсор на РЗИ, не на Славия! Това са непланирани разходи. Ако ще я карат по този начин, да спираме всичко тогава", призова Венци босът.

"Моето мнение за коронавируса не искам да го налагам. Дали се страхувам ли? Само от грозни жени се страхувам, а не от COVID-19", категоричен е Венци Стефанов.