Култовата атакистка Маги Ташева: Христо Иванов е жалък плагиат!

Политика
18:44 - 03 Март 2021
5640
Култовата атакистка Маги Ташева: Христо Иванов е жалък плагиат!

„Христо Иванов е изплагиатствал мотото на „Атака“ – „Да си върнем България“. Нямат срам“, написа в публикация на страницата си във фейсбук бившият депутат и журналист, култовата националистка Магдалена Ташева.

Тя се възмущава, че името на „Демократична България“ е заимствано от „създадена две г. преди това сепаратистка група „Да, Kалифорния“, логото е крадено от Пепси кола, а девизът – от Атака. Няма идеи, нито позиции“.

„Палячото е буфосинхронист – от него се иска да си отваря и затваря устата, докато дикторът говори зад завесата. За тази роля Христо Иванов Бойкикев получава средно по един милион лева от Америка“, пише още Ташева.

Според нея задача на съпредседателя на ДБ е сваляне на главните прокурори на България под формата на „реформа“. „Мишената не беше нито Цацаров, нито е Гешев, а самата прокуратура“.

Ето и цялото излияние на атакистката:

Онзи нещастник Христо Иванов е изплагиатствал мотото на АТАКА „ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ“! Нямат срам. У това човече няма нищо негово собствено, нищо истинско. Името на партията му е заимствано от създадена 2 г. преди това сепаратистка група „Да, Kалифорния“ (Виж Yes, California в Гугъл), логото на партията му е крадено от Пепси кола, девизът – от АТАКА. Няма идеи, нито позиции. Палячото е буфосинхронист – от него се иска да си отваря и затваря устата, докато дикторът говори зад завесата. За тази роля Христо Иванов Бойкикев получава средно по един милион лв от Америка. Задачите са свързани със свалянето на главните прокурори на България под формата на „реформа“. Мишената не беше нито Цацаров, нито е Гешев, а самата прокуратура. Оттатък океана искат тя да бъде ликвидирана, за да нямаме държавно обвинение.