Културист гей показа интимния си партньор във “Фермата”

Тихомир Рангелов е решен да излезе като абсолютен победител в новия сезон на фермерското риалити

Изповеди
18:37 - 07 Септември 2019
25473
Културист гей показа интимния си партньор във “Фермата”

Първият телевизионен дуел за новия сезон започна късно вечерта на 6 септември с вече познатото и любимо на много българи "Фермата" по bTV и съвсем непознатото "Игри на волята" по Нова телевизия. Петият сезон на фермерското риалити даде сериозна заявка да е лидер този сезон, като показа много интересен кастинг, красиви гледки и професионално водене на продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов.

Сред най-запомнящите се участници е културистът Тихомир Рангелов, който от 8 години живее със своя приятел на семейни начала. "Такава любов като нашата се среща веднъж на милион", казва той. Тихомир още в следващото предаване ще се изправи срещу друг участник – Иван от Разлог, който често пълни криминалните хроники по вестниците, в дуел за оставане във "Фермата".

Участието на Тихомир и показването на неговия интимен партньор породи ожесточена дискусия. Част от зрителите недоволстват от участието му във формата и смятат, че по този начин се подтикват младите момчета да станат гейове. Други пък се възхищават на доброто сърце на Тихомир и правят паралел между останалите мъже във "Фермата". 

Тихомир Рангелов e на 32 г., от София. Балкански шампион по културизъм, вегетарианец и открит гей. От 8 години живее на семейни начала с влогъра Стамбини. Признава, че има привличане и към жени, но никога не се е изкушавал да потърси партньор от другия пол.

Предпочитанията си към мъжете обяснява с травма в детството. След смъртта на майка си Тихомир е отгледан от бавачки, една от които редовно го е малтретирала физически и психически. Момчето намира отдушник в спорта, който освен негова страст, се превръща и в професия, става ясно от видео визитката на културиста.  

Във „Фермата“ Тихомир иска да рестартира близостта си с природата. Въпреки добрия стандарт на живот влиза в отбора на сиромасите и е решен да излезе като абсолютен победител.

Снимки: БиТиВи и Фейсбук