Културистът-гей пак на дуел във „Фермата”

Хомосексуалният мачо иска да докаже, че е пълноценен мъж и може да се бие

Нещо за четене
15:11 - 27 Септември 2019
3351
Културистът-гей пак на дуел във „Фермата”

Две седмици след като бе пощаден от чорбаджии и сиромаси във "Фермата" и от опонена си – хомофобът Иван Милин, културистът-гей Тихомир Рангелов отново отива на дуел.

Балканският шампион по културизъм, който влезе в състезанието за 100 000 лв без да крие, че е хомосексуалист, изгуби битката за имунитет между ратаите. Фермерът на седмицата при сиромасите Маргарита Христова избра него пред многодетната майка Веселка за първи дуелист. "Арената ти е позната, тази седмица ти е победна. Реванширай се на себе си, Тише, ние те обичаме такъв, какъвто си, и те чакаме обранто при нас", аргументира решението си детската учителка.

Тихомир Рангелов, който изгуби от бизнесмена Иван Милин с епичните 10:0 въпреки перфектната си спортна форма и претенции за гъвкавост, още преживява връщането си по милост във "Фермата". "Това с Милин си беше страшна излагация, жадувам за реванш. Искам да покажа на всички, че мога да се бия", обясни той на съотборничката си Веселка. Очевидно настоява да се покаже и пред съотборниците си, и пред зрителите, като пълноценен мъж.

Според правилата гей мачото трябваше да изкара 24 часа във фермата на чорбаджиите, за да си избере съперник за дуела сред мъжете. Временният трансфер в съседния отбор бе като втори бонус по Коледа за чревоугодника Тихомир. Преди да нападне настървено мусаката на английската възпитаничка Елизабет, той се разходи из двора с бизнесмена Митко Калайджиев и се подкрепи обилнос джанки и круши.

"Беше като неандерталец, готов да захапе всичко. Като коза се катереше по дърветата. Дано до утре остане нещо и за нас", пошегува се пред съотборниците си Калайджиев.

"Най-после ще си почина от толкова боб и леща и ще спра да пръцкам. Чакам с нетърпение хляба със салам за закуска утре в къщичката на дуелиста“, заяви ентусиазирано пред чорбаджиите Тихомир.