Кутев към Нинова и Добрев: Може да получите изненада на вота

Възможно е БСП да реагира по неочакван за кандидат-лидерите начин, предупреди депутатът

Новини
18:54 - 12 Юни 2020
2557
Кутев към Нинова и Добрев: Може да получите изненада на вота

Депутатът от БСП Антон Кутев предупреди двамата основни кандидати за лидерския пост в партията - Корнелия Нинова и Кирил Добрев, че резултатът от гласуването след няколко месеца може да ги изненада неприятно. Той направи този коментар пред Канал 3 

“Напълно възможно е партията да реагира по начин, по който Корнелия Нинова и Кирил Добрев не предполагат. Може накрая да се откажем изобщо да ги избираме“, каза Кутев.

Той подчерта, че финансовите проблеми на партията са задълбочени с оглед кризата, която обхвана света, но е сигурен, че ще се намери начин за финансиране. “Партията се издържа дълго време от субсидията си, а парите от дарения са най-вече от самите депутати, които са и най-големите дарители традиционно“, коментира той.

Кутев очаква политическото пространство да се раздроби още повече през идните месеци с оглед наближаващите парламентарни избори, визирайки новите проекти на Божков, Цветанов и Манолова.

“Най-лошото е, че вече имаме делението на едните хора и другите хора, а това го създаде самата Корнелия Нинова“, допълни Антон Кутев