Кюстендилеца: Обединение с тумора няма да има! (ВИДЕО)

Чакаме ги на "Армията", ще ги посрещнем подобаващо, обеща лидерът на Сектор "Г"

Спорт
13:42 - 27 Май 2020
6125
Кюстендилеца: Обединение с тумора няма да има! (ВИДЕО)

"Обединение с този тумор, с този изкуствен отбор, няма да има! Чакаме ги на "Армията"! Може още в първия кръг. Разбрахме се с Ганчев, че задължително ще искаме да играем с тях на нашия стадион, а не на "Васил Левски". Този отбор е създаден, за да ни бъде трън в очите. Ще ги приемем, както преди време Левски прие Левски (Кюстендил)", гарантира лидерът на сектор "Г" Иван Велчев - Кюстендилеца, след днешната среща на фенове на армейците с благодетеля на армейците - Гриша Ганчев.

Вчера привържениците се видяха и с Цветомир Найденов, а ето и цялото изказване на Иван Велчев по темата след днешната среща с Ганчев:

"Вчера ни беше казано от г-н Найденов, че ще преспи и ще помисли на нашето предложение и ще ни даде отговор. Аз видях неговия отговор чрез медиите. Обединение не е коментирано, обединение изобщо не може да има.

Нашата идея е да се затрие отборът с числата, който е тумор и той да бъде поканен при нас като спонсор или акционер. Това вече си е договорка между двете страни – Ганчев и Найденов. От днешните изяви на г-н Найденов става ясно, че това е невъзможно. Отчитаме тази среща като грешка. Тази среща беше с неговото знание, дори ни подтикваше да я направим. Ние също мислехме, че имаме нужда от такава среща все пак.

Не можем да се правим, че отбор с името ЦСКА не съществува в "А" група и да не го отчетем. Длъжни бяхме да отидем на тази среща.

Честно казано, не съм очаквал нещо по-различно от Найденов. За мен този отбор не се дирижира директно от него, а отнякъде по-отгоре, ако мога така да се изразя. Така че и да има някакво желание да направи нещо с нас, може би сутринта е получил ранно обаждане и му е забранено.

Г-н Ганчев е готов на всичко, за да се обедини червената общност. Вече всичко е загубено, може би ще се изправим срещу тях още в първия кръг на първенството.

На мен не ми е приятно, както и на хората около мен, че ще играем срещу отбор, който носи нашето име. Не ми е приятно да гледаме репортажи за това, в Сърбия се говори за това, цяла Европа се вълнува от това. Ние не искаме да има втори отбор в "А" група, който носи звездата и четирите свещени букви. Приключваме всякакъв вид комуникация с тях. Посрещаме ги на „Българска армия”. Разбрали сме се с Гриша Ганчев за това. По никакъв повод няма да се навием да играем на „Васил Левски”.

Снимки: Lap.bg