Кюстендилеца се възмути от Стойчо: "Резил!" и настана още по-голямо разцепление в агитката на ЦСКА

Новината, че Екзекутора на Ливърпул ще започне работа в един от най-омразните отбори на армейската агитка - 1948, разбуни духовете

Спорт
17:45 - 16 Август 2022
2901
Кюстендилеца се възмути от Стойчо: "Резил!" и настана още по-голямо разцепление в агитката на ЦСКА

Кутията на Пандора е отворена. За кой ли път и то в Борисовата градина! Феновете на ЦСКА останаха като втрещени и покрусени от лансираната днес новина, че един от любимците и доскорошен треньор на 31-кратните шампиони - Стойчо Младенов, ще започне работа в ЦСКА 1948, наричан от всички Числото. Утре ще има извънредна пресконференция, на която се очаква да бъде обявено назначението на Екзекутора на Ливърпул.

От известно време ядрото на публиката на ЦСКА бойкотира мачовете на клуба, докато не се смени начинът на мислене и работа на "Армията", но това едва ли ще стане скоро. Действията на собственика Гриша Ганчев направиха така, че да има сериозен отлив от стадиона, а феновете да се карат помежду си и да се обвиняват, независимо че знаят къде е истината.

Тарторът на Сектор "Г" - Иван Велчев - Кюстендилеца, изригна на мига в профила си във Фейсбук, а публикацията му беше споделена от хилядите му последователи и приятели в социалната мрежа. Един от тях е и големият критик на ръководството - Иван Бандаловски. Бандата в последно време се изказва остро и влезе в открит конфликт и с доскорошния главен мениджър и уж човек, който вече не дърпа конците в ЦСКА - Стойчо Стоилов.

Публикацията на Кюстендилеца гласи: "Никога не е късно да станеш за резил. Никога не е късно да се изложиш... И никога не е късно да бъдеш наречен предател от тези, които те обичаХА. Справка С. М., Л. П. и доста други".

В различните групи на армейците в социалните мрежи започна масово да се пише за разочарование, предателство и легенди, за които вече едва ли ще се споменава на "Армията". Някои дори призоваха за редактиране, а имената на футболистите, дали много на ЦСКА преди години, да бъдат заличени от песните и рефрените на Северната трибуна.