Лъчо Танев: Никой от ЦСКА не е говорил с мен за спортен директор

Спорт
22:03 - 24 Април 2024
2923
Лъчо Танев: Никой от ЦСКА не е говорил с мен за спортен директор

Лъчо Танев, който от години работи като футболен агент, разкри, че не е говорил с никого от ЦСКА да поеме поста спортен директор при "червените". 

„Откровено да ти кажа не сме говорили с ЦСКА за поста спортен директор. Не е ставало на въпрос. Не знам откъде излиза тази информация. Трудно е да кажа дали бих се замислил за работа в ЦСКА.

Може би трябва да направя някаква стъпка в развитието ми, но ние си говорихме навремето и за БФС. Ако не съм убеден, че ще имам цялата власт да ръководя федерация или клуб, смятам, че имам знанията и самочувствието, няма смисъл да си предизвикваш унижение“, разкри Танев. 

„С Фичо и Дани Ганчев поддържам контакт, разбира се. Смяната на собствеността е деликатна тема. Те знаят какво ще правят. Аз смятам, че трябва да се отдаде заслуженото на Гриша Ганчев и сина му, че избутаха с много усилия построяването на новия стадион.

Имам поглед в европейския футбол каква огромна разлика е новият стадион – приходи, привличане на играчи, много ще помогне на клуба и отбора. Трябва да се оценяват тези неща.

Естествено негова е заслугата да намери партньор във вижданията си, защото приходите на клубовете са ограничени и винаги трябва да има хора, които да помогнат в трудните моменти", добави той пред dsport.