Ламбо призна: Паркинсонът ме събори

Нещо за четене
09:00 - 27 Август 2019
6530
Ламбо призна: Паркинсонът ме събори

Аз се чувствам много добре. Ако знаете как съм се чувствал преди това - след тъпото си падане и потрошаване и още по-тъпото си поведение да не се обадя на доктора. Когато му се обадих, му казах „Идвам”, а отидох два дни след разговора. Това беше най-голямата тъпотия. Това разкри актьорът Стефан Данаилов след тежката операция за смяна на счупената му тазобедрена става. Пред Нова телевизия той обясни, че отдава случилото се на развиващия се Паркинсон. Болестта явно е причина за необяснимото падане. 

Така се праснах този път, че направо се счупих. Краката ми заиграха от гадния Паркинсон. Залюлях се и бум като торба с картофи, заяви още Данаилов.

Точно два дни, към 40 часа бях с болки вкъщи, защото „Ум робува, ум царува, ум патки пасе”. Реших, че ми е неудобно, няма как да ме свалят по асансьора, аз не мога да ходя. Ти не си в естествено състояние. Аз не бях на себе си. Пък и аз малко се държа лошо с моите хора, каквото кажа, това става. Всички ме попитаха „Ама как няма да отидеш?”. Казах „Няма да отида”. Психически не бях готов. Това ми беше оправданието, сподели Ламбо. И обеща да не пада духом, защото в противен случай краят бил близо. "Ще скачам, ще падам, ще съм на линия", категоричен е той. 

Майор Деянов призова всички да пазят чувството си за хумор. "Къде отиваме без чувство за хумор. Един хумор ни остана. Нещо ме е наказало да ми се случи това, за да се случи нещо по-добро с мен. Аз никога не съм бил мързелив човек, известен съм с това, че съм работлив. Но това нежелание да се движа, да бъда Ламбо, особено след като ме удари Паркинсон... Това възмути всички приятели, казаха, че е срамота, а аз им казах да си гледат работата", разкри още той и добави, че през последните 2 години много пъти е падал, но все му се е разминавало. Но обвини себе си за леността, която проявявал напоследък, като даде за пример, че за цяло лято в Приморско на вилата само веднъж се разходил от единия до другия край на 17-метровата си тераса, за да си полее цветята.