“Риск печели, риск губи“ се завърна

Това се случи на сцената на читалище „Н.Й. Вапцаров – 1899“ в Годеч

Нещо за четене
16:21 - 08 Октомври 2024
9013
“Риск печели, риск губи“ се завърна

Завръщането на култовата тв игра „Риск печели, риск губи“ на сцената на читалище „Н.Й. Вапцаров – 1899“ в Годеч усмихна дъждовната петъчна вечер на годечани. Сградата на културната институция не можа да побере всички желаещи да видят ефектните символи на късмета – красивите асистентки на водещия, огнените момичета в червени рокли, трите карти и колелото с награди.

Участниците се забавляваха, отваряйки буква по буква цветущи думи от местния диалект, изписани на възкръсналата от славното тв минало кръстословица от шоуто на Къци Вапцаров. Водещ на местното издание на предаването беше Методи Тодоров, заобиколен от две автентични асистентки на Къци Вапцаров в лицето на Силвия Петрова и Даниела Иванова.

Двете хубавици пък разказаха пред насъбралата се публика интересни моменти и забавни случки зад кадър от изминалите години на шоуто, покорило тв ефира със своето неподражаемо и свежо настроение.

С много смях, нетърпеливо очакване, сключени пръсти за късмет и атрактивни награди годечани пяха, танцуваха и се забавляваха под звуците на музикалното оформление на Ивайло Стефанов – дясната ръка на водещия. Емблематичната песен „Риск“ разплака по-сантименталните в залата, а други зареди с емоционално нетърпение и хъс за игра.