Леден душ скова секси телата във „Фермата“

Поддържането на лична хигиена се превърна в тежко изпитание за част от жените в шоуто

Нещо за четене
22:45 - 19 Октомври 2023
7629
Леден душ скова секси телата във „Фермата“

Поддържането на лична хигиена се превърна в тежко изпитание за част от жените във „Фермата“. Сексапилните участнички от „Елбетица“ са принудени да се къпят с ледена вода, стъпили в калта, след като отборът им падна в решителна битка и не успя да се върне към удобствата в „рая“, където има чисти бани, меки легла и изобилие от храна. „Втора поредна седмица в ада със сигурност не е приятна“, коментира фитнес треньорката Ния, след като поля татуировките си с градинския маркуч. До нея, с отривисти движения, се сапуниса бившата гимнастичка Валерия.

„Елбетица“ падна в битката, която решава кой ще живее в „рая“ и кой в „ада“, малко след като се раздели с един от мъжете си. Сергей напусна отбора и се присъедини към конкурентния „Канатица“, бесен от авторитарното поведение на съотборника си Петър. След трансфера зелените останаха с по-малко мъжка сила и това се отрази на представянето им. 

В понеделник предстои елиминационен отборен дуел, в който за „Елбетица“ ще се бият гимнастичката Валерия, актьорът Петър и сервитьорът Андрей. Честта на „Канатица“ ще защитават собственичката на автокъща Лили, оперният певец Борис и земеделецът Кенан.