Легендарните KISS отмениха турнето си

Американската банда трябваше да забива и пред българската публика през юли

Актуални новини
12:04 - 06 Юни 2020
556
Легендарните KISS отмениха турнето си

Европейското турне на американските рок легенди KISS трябваше да започне само след няколко дни - на 9 юни във Франция. То е част от прощалната обиколка на квартета End of the Road, като досега липсваше информация за отмяна или отлагане на концертите.

Един от тях трябваше да се състои в София на 18 юли, напомня werock.bg. Пандемията от коронавируса обаче направи това невъзможно.

На официалния сайт на групата вече има информация, че цялото европейско турне се отлага. Предстои да бъдат договорени и уточнени нови дати.

Притежателите на билети могат да ги задържат или да се свържат с местните организатори, за да разберат какви възможности предлагат те.

"Уважаеми фенове, KISS отлагат всички предстоящи концерти през юни и юли от турнето End of the Road Tour в Европа, включително и този в България, поради създалата се безпрецедентна международна ситуация", пишат от там. Групата следи отблизо глобалната обстановка и скоро очакваме да бъдат потвърдени нови дати за турнето.

Всички закупени билети за KISS End of the Road Tour в България ще важат без презаверка за новата дата на концерта.

След обявяването на актуализирана дата за събитието, в случай, че тя не Ви устройва, ще имате възможност да върнете билета си на мястото, от което сте го закупили.

„Ще се върнем възможно най-скоро, а междувременно искаме цялата европейска KISS армия да бъде в безопасност“, казва Пол Стенли, а Джийн Симънс допълва –

„До всички наши фенове в Европа – бъдете здрави, ние ще се върнем много скоро“
Повече информация за провеждането на концерта очаквайте скоро.