Легендата Мацола: Не съм съгласен с критиките към Конте

Титлата? Никога не я споменавам. За някои неща трябва да мислиш и да мечтаеш, но никога да не говориш, заяви бившият лидер на нерадзурите

Спорт
15:50 - 04 Януари 2021
1968
Легендата Мацола: Не съм съгласен с критиките към Конте

"Отдавна не сме виждали Милан пред нас в класирането. Да кажем, че това се случва от време на време, така че в момента трябва да приемем положението", заяви легендарният футбоист на Интер - Сандро Мацола.

"Разбира се, Ювентус винаги си остава сериозен съперник, добре окомплектовани са и ще се борят до края", допълни бившият италиански национал.

"Титлата? Никога не я споменавам. За някои неща трябва да мислиш и да мечтаеш, но никога да не говориш. Това, което мисля е, че сега трябва да работим, винаги да даваме максимума и да мислим мач за мач. Резултатът ще се види в края на сезона", каза още Мацола.

"Аз не мисля, че отпадането на Интер от Европа би било предимство. Континенталните двубои носят не само трофеи. Играеш трудни мачове и израстваш, изправяйки се срещу трудни съперници, което следователно прави отбора по-добър. Критиките по адрес на Конте? Никога не съм ги споделял. Мисля, че с отбора, който му е на разположение, той върши добра работа. Конте се справя добре на пейката на Интер и мисля, че ако го послушат и спазват неговите препоръки на трансферният пазар, той ще може да зарадва феновете на Интер в края на сезона", заяви Мацола.

"Интер се нуждае от заместник на Лукаку и полузащитник. Ериксен почти сигурно ще бъде продаден. Винаги съм го харесвал, но той не успя да се интегрира тук. Той е страхотен играч и бих съжалявал, че нещата не се получиха. Сенси също е страхотен футболист, да не се залага на него би било престъпление", завърши легендарният футболист на Скуадра адзура и Интер.