Легендата Моци: Не трябваше да падаме от ЦСКА

Спорт
19:38 - 20 Декември 2021
2119
Легендата Моци: Не трябваше да падаме от ЦСКА

Директорът в Лудогорец - Козмин Моци, призна, че тимът не е заслужавал да загуби от ЦСКА, а срещата е била равна. Моци акцентира, че "орлите" трябва да се подобряват много и това ще се случи през зимната пауза.

„Не заслужавахме да загубим. Мога да кажа, че не заслужавахме да победим. Труден мач. Има и такива тежки загуби. Още сме на първото място, имаме точки преднина. От началото на другата година трябва да мислим как да увеличаваме аванса”, започна Моци.

„Не знам дали има напрежение. Това са добри футболисти. Вкараха ни гол от един фаул. Равният мач беше по-реален. Разликата е малка, но има такава. Приключваме тежка година. С най-много мачове сме от юни досега. Годината завърши нормално. Важно е от началото на другия полусезон да сме по-внимателни”, допълни румънецът.

„Лудогорец винаги може да се подобрява. Имаме доста нови футболисти, млади. Мисля, че това е най-младият отбор на Лудогорец. Имаме качества, но имаме нужда от време. Имаме 7-8 контузени футболисти. Ако всички са здрави, Лудогорец ще изглежда по-добре”.

„Когато е на 100% и подпише някой, ще го разберете”, завърши Моци.