Лекар от Испания: Студът ще спаси България, не политиците (ВИДЕО)

Не се надявайте на ЕС, няма да помогне на никой – всеки помага на себе си, констатира Фирас Алшарани

Здраве
21:36 - 04 Април 2020
41752
Лекар от Испания: Студът ще спаси България, не политиците (ВИДЕО)

Лекарят от сирийски произход Фирас Алшарани, завършил медицина със специалност вътрешни болести в България, в момента практикуващ във Валенсия, пусна умопомрачително видео за обстоятелствата около коронавируса.

Според него здравният министър Кирил Ананиев е направил голяма грешка, като е оттеглил заповедта си за задължително носене на маски.

Медикът представи и най-новите изследвания, според които на хартия и картон вирусът седи 24 часа, във въздуха – 3 ч., върху метал – 7 дни!

По дрехи и дърво – 2 дни, затова трябва да се чистят и дрехите. Първото нещо вкъщи като стигна – дрехите отиват за пране. Освен това трябва да си почистване очилата със спирт, върху тях вирусът живее 7 дни.

Или не знаят, или нарочно, но говорят неща, които нямам думи, не мога да се изразя…

Не се надявайте на ЕС, няма да помогне на никой, не помогна на Испания, не помогна и на Италия – всеки помага на себе си, убеден е Алшарани.

Говорят, че НАТО ще помага – Испания поиска 15 млн. маски, пратиха ни 500 хиляди.

Дано да има ниски температури – на 3 градуса вирусът живее много малко. Това ще спаси България – няма да я спасят политиците, тъй като няма нито една държава, готова за такава пандемия, завършва испанският медик.

Вижте цялото видео тук: