Леле, това Софка ли е?

Гласовитата фолк изпълнителка заведе цялата рода на море

Нещо за четене
11:09 - 13 Юли 2023
53672
Леле, това Софка ли е?

Софи Маринова стана неузнаваема. Не е ясно на какви интервенции се е подложила фолк дивата, но различната й външност е факт. Тя не може да бъде разпозната дори от феновете си.

Софка се радва на изключително интензивно лято, като все пак успява да на си открадне време и сред многобройните си концертни изяви използва всеки свободен миг за почивка и релакс заедно с най-близките си.

Гласовитата фолк изпълнителка е запълнила графика си с морски участия до краен предел, като е приела и предизвикателството да бъде специален гост на Рачков за турнето на „Забраненото шоу“.

„Много се вълнувам! Ще му пея любимите песни – „Моят сън“ и „Плачещо сърце“, но ще видим и кои други“ – съобщи за „Телеграф“ тя. От своя страна Рачков възкликва за Софи: „Тя е фурия! Тя е пълна с изненади! Тя е бурята в сърцата ни!“.

„Забраненото шоу на Рачков“ стартира обиколката си по летните театри от Бургас, като шоуто там е на 27 август. Следват Варна (28 август), Пловдив (16 септември) и Стара Загора (17 септември). Финалът на минитурнето е на 5 октомври в зала 1 на НДК в столицата.

За да успява с многобройните си ангажименти през летния сезон, Софи Маринова е наела няколко луксозни апартамента в петзвездни хотели в Слънчев бряг. Всички са в затворени комплекси и предлагат тузарско обслужване.

„Младите са близо до мен, но са отделно, за да могат да се радват един на друг“ – обясни певицата за сина си Лоренцо и снахата Мария. Наела е също апартаменти и за екипа си.