Лена Бориславова ражда до дни в частна болница

Момиченцето ще носи нейното или името на баща си

Нещо за четене
10:20 - 07 Септември 2023
7530
Лена Бориславова ражда до дни в частна болница

Лена вече е на финала на бременността си, като се очаква бебето ѝ да се роди до края на септември в частна болница в България. Решението къде да се появи наследникът на фамилията е взето от мъжа на Лена - Мирослав Иванов.

Въпреки че очаква първото си отроче, Бориславова не спира да следи политическия живот у нас и често коментира актуални теми във фейсбука си. Освободената от парламента Бориславова залага и на дълги разходки с бъдещия татко, който я гледа като писано яйце.

Според приближени до влюбените Лена ще даде живот на момиченце, а самата тя вече е обявила сред съмишлениците си в партията, че ще го кръсти на себе си или на Мирослав.

Навръх Великден двамата обявиха, че ще стават родители.

През миналата години Лена и Миро се сгодиха, а сватбата ще е догодина, когато бъдещото бебе поотрасне.

"Сватба ще има, когато му дойде времето", каза Бориславова преди месеци. Тя вече се е снабдила с всичко за раждането.

Въпреки че сестрата на Лена – Маргарита, работи в болница във френската столица като анестезиолог, Лена и Миро държат раждането да е у нас, като бременността се следи от самото начало от един от най-добрите наши лекари.

Малкото човече "се случило" по време на ваканция на Лена и Миро точно в Париж около Коледа. При завръщането им в страната първа, че ще става леля, е научила именно Маргарита, сестрата на Лена. Младата юристка не споделила тайната си с никого, само с родителите си и с тези на Мирослав, пише "България Днес".

След появата на бебето най-обсъжданата двойка в политиката у нас ще заживее щастливо в общия им апартамент в столичния квартал "Лагера". Жилището е тяхна обща собственост и е закупено с кредит през 2019 г., а вноските по заема двамата продължават да плащат ежемесечно и до днес. През миналата година те приключили с финалните ремонти на дома си.

Миро и Лена са гаджета почти 10 години. Родителите на Лена живеят в София, майка й е психолог, а баща ѝ - бизнесмен. Свекърът и свекървата й са от Ямбол и също с нетърпение очакват появата на внучето.