Лена се появи в клип на "Промяната" (ВИДЕО)

Кой ще остане в България, ако всички си тръгнат?, пита предизборно юристът

Новини
14:16 - 13 Март 2023
6200
Лена се появи в клип на "Промяната" (ВИДЕО)

Лена Бориславова - бившият шеф на кабинета на Кирил Петков, се появи в клип, предназначен за кампанията за предстоящите избори на "Продължаваме промяната".

"Какво ще стане, ако всички си тръгнат? Ако се откажат, избягат. Ако изберат пътя към държавите, в които се живее спокойно и достойно", споделя във видеото Бориславова.

"Ако всеки отиде там, където някой вече се е преборил да има справедливост и да няма корупция. И остане в чужбина... завинаги. Кой ще остане в България? Какво ще стане с България?", пита още 33-годишната дама.

Само предни дни членът на "Продължаваме промяната" открито нападна ГЕРБ, обвинявайки ги, че се държат по начин сякаш не знаят, че те са управлявали последните 12 години в България.

"Те се опитват да боравят с метода на страха - говорят за криза, за хаос, за разруха. Убедена съм, че България се промени. Явяваме се обединени на тези избори, за да довършим задачите, които сме си поставили. Ние сме тук, а не сме в държави, които се живее по-добре, защото вярваме, че спасението няма да дойде отвън", категорична бе Лена Бориславова, която и във видеото заявява, че борбата с корупцията ще продължи.