Лена се възмути , троши скъпата количка на бебето по софийските тротоари (СНИМКИ)

Острието на ПП излезе на неделна разходка и се ядоса, че инфраструктурата на София не става за деца

Новини
13:48 - 08 Октомври 2023
12022
Лена се възмути, троши скъпата количка на бебето по софийските тротоари (СНИМКИ)

Станалата наскоро майка Лена Бориславова се възмути в социалните мрежи, че софийските тротоари приличат на офроуд преживяване с бебешки колички. Тази сутрин тя, годеникът ѝ и бебето придружиха в неделната разходка кандидата за кмет на София от ПП-ДБ и "Спаси София" Васил Терзиев. Дали Бориславова се притесни за скъпата си количка, която струва около 2 000 лева без аксесоарите, или откакто роди вече е загрижена за останалите майки можем само да гадаем, но резкият ѝ сблъсък с непристъпната за колички столична инфраструктура я накара да напише следното: 

"Ефектът “София с любезното съдействие на Фандъкова”
… или малко офроуд с Деа и Васил Терзиев. Хората в кварталите на София заслужават повече. Младите семейства на София заслужават по-добри и безопасни тротоари.
Софиянци заслужават кмет, който знае и вижда проблемите и идва с решения, а не се обяснява колко трудни въпроси е задавал на партийния си лидер, докато защитава управлението на Фандъкова.
За естетиката дори няма да отварям дума."

Липсващите тротоари и счупените плочки, по които майките на София трябва да бутат колички и да отглеждат деца, е позната от години. Но явно само личният опит "отваря очите" за проблемите.