Леопардова рокля изяде главата на световен шампион в Дортмунд (видео)

Шефовете на Борусия се отказват от Марио Гьотце заради гафа

По света
13:44 - 28 Май 2020
2386
Леопардова рокля изяде главата на световен шампион в Дортмунд (видео)

Някогашната футболна звезда Марио Гьотце направи скандален гаф, който най-вероятно ще му коства мястото в отбора на Борусия Дортмунд. Световният шампион с Германия от 2014 година цъфна в интернет облечен в леопардова рокля на гаджето си Ан-Кантрим Бромел.

Според тамошни медии от ръководството на германския клуб са били възмутени заради поведението на Гьотце и са решили повече да не разчитат на 27-годишния футболист, чийто договор изтича на 30 юни. Досега шефовете са били на кантар за евентуален нов параф, но след гафа с роклята везните са наклонили към раздяла.

Гьотце беше смятан за бъдеща звезда, когато изгря в Борусия Дортмунд още преди десетилетие. Последва звезден трансфер в Байерн Мюнхен, но постоянни здравословни проблеми спряха устрема му. През 2016 г. талантът се завърна в Дортмунд, но така и не получи водеща роля в отбора. През този сезон е резерва и има само 3 гола на сметка си.

Върхът в кариерата на Марио Гьотце бе финала на Световното първенство през 2014 година, когато вкара победния гол във вратата на Аржентина (1:0) и донесе световната титла на Германия.