Летящата Козила: Нинова влезе "в обувките" на Десислава Атанасова

Соцшефката хвърли куп обвинения за зла умисъл, извади кирливи ризи и нарече ПП "аматьори"

Новини
22:24 - 24 Ноември 2022
6020
Летящата Козила: Нинова влезе "в обувките" на Десислава Атанасова

Елисавета Белобрадова от ДБ, известна като Летящата Козила, описа с остроумни щрихи днешния бурен ден в парламента,  в който депутатите едва не влязоха в ръкопашен бой заради Изборния кодекс. Демократката установи, че Корнелия Нинова е приела стила на Десислава Атанасова от ГЕРБ. 

Ето разказът на Летящата Козила:

Днес беше емоционален ден, в който стартирахме разглеждането на наложения от “хартиеното” мнозинство законопроект за изменение на Изборния кодекс и след часове препирни беше предложено прекратяване на дебатите. Явно на ГЕРБ вече не им се излиза за процедури. Неочаквано БСП отхвърлиха прекратяването и дебатите продължиха.

Брей, зачудих се аз, защо е тази свободия на словото?
То пък се оказа, че следващата за изказване била Корнелия Нинова. Тя развя лист от машина, който не разбира, после хвърли куп обвинения за зла умисъл, извади няколко кирливи ризи от шкафа с личните разговори миналата година лятоска и за финал нарече колегите от ПП “аматьори” по почин на Десислава Атанасова.

Веднага след като лидерката се изказа, БСП предложи прекратяване на дебатите и дебатите бяха прекратени.

Това щеше да е смешно и даже в унисон с моето разбиране, че безкрайните процедури само ощетяват гражданите, ако не противоречеше на Правилника на Народното събрание и на всички норми за приличие.
Иначе, ЦИК е отчела три разминавания в резултатите между СИК и машинния резултат и трите случая са били решени в полза на машината и е отчетена човешка грешка.