Левскарите: Искаме билети по левче!

Фенове отправиха това предложение преди домакинството на Локо Пд

Спорт
17:49 - 28 Ноември 2023
2690
Левскарите: Искаме билети по левче!

Феновете на Левски призоваха ръководството на „синия“ клуб да направи билета за домакинството срещу Локомотив Пловдив на символичната цена от 1 лева.

Страницата „Трибуна Левски“ публикува пост във Фейсбук, в който призоваха: „Покажете, че в привържениците виждате двигателя на левскарщината, а не ходещи торби с пари“.

Срещата от 19-ия кръг на efbet Лига на стадион „Георги Аспарухов“ е на 2 декември (събота) от 17:30 часа.

Ето какво написаха от „Трибуна Левски“:

„ПФК ΛЕВСКИ,

Всеки провал се преглъща, всяка загуба се преживява. Единственото, което не може да се преживее, изпълва те с яд и безсилие едновременно, е бездушното поведение, липсата на амбиция и мотивация. А то се превръща в константа, заедно с разочарованието в пълните гостуващи сектори в "синьо" навсякъде из България.

Трудно е и да си амбициран, когато капитанската лента е символ на търговия с все по-малка стойност, а не на лидерство и мъжество.

В трудните моменти феновете винаги са опората за клуб и играчи. Бъдете обединителите, от които в момента хората се нуждаят.

Покажете, че в привържениците виждате двигателя на левскарщината, а не ходещи торби с пари. Поканете ги на стадиона за мача с Локо (Пловдив), покажете отношение към хората, които ще са с Левски, независимо кой човек с изтичащ договор е капитан на отбора.

Призоваваме ви за жест към хората и билет от 1 лв за целия стадион в мача с Локо (Пд), на който хората ще се вкочанят от студ, но ще бъдат докрай с любимия Левски!

Да напълним стадиона заедно“.