Левскарите подпомагат семействата на загиналите фенове

На "Герена" ще поставят специална урна за дарения

Новини
13:07 - 30 Август 2023
1726
Левскарите подпомагат семействата на загиналите фенове

Левски обяви, че ще постави урна за дарения в Сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов", в която феновете ще могат да даряват пари в помощ на семействата на загиналите "сини" привърженици след първия мач с Айнтрахт Франкфурт.

На "Герена" ще има видеостена за реванша с германците, а в неделя отборът приема Хебър.

Ето какво написаха от Левски:

Левскари,

Каним Ви на поредния „син“ празник, този път и с благотворителна цел. В четвъртък нашите момчета ще се изправят в решителна битка за влизане в групите на Лигата на конференциите срещу немския гранд „Айнтрахт“. Каним всички да гледаме мача заедно пред „А“ сектор на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“. Там ще ви чака огромна видео стена, топла скара и студени напитки, от вас се иска само да си носите доброто настроение и да подкрепяте отбора, макар и от разстояние.

Ще ви чакаме още в 18:00 часа, за да подгреем заедно. Официалният фен магазин пък ще бъде със специално работно време – от 13:00 часа до края на мача.

Паралелно с хубавите емоции покрай страхотното представяне на отбора, цялата „синя“ общност беше жестоко разтърсена от трагичната катастрофа с четирима „сини“ фенове. За да помогнем на техните семейства, ще бъде поставена урна в магазина на сектор „А“. Всеки, който иска може да дари сума, която после ще бъде предадена лично на семействата на загиналите.

Същата урна ще бъде налична и преди домакинския мач с „Хебър“ в неделя. Нека бъдем хора и помогнем на семействата на загиналите „сини“ братя. Напомняме, че ПФК „Левски“ ще предостави и цялата сума, набрана от виртуалните билети за срещата, които вече са в продажба.

Само „Левски“!