Левски гостува на Хебър

Мачът започва в 14.15 часа

Новини
10:47 - 05 Март 2023
1696
Левски гостува на Хебър

Отборът на Левски гостува на Хебър. Двубоят от от 22-ия кръг на Първа лига е днес от 14:15 часа, припомня БГНЕС. В Пазарджик "сините" ще се опитат да излязат от историческата черна серия от 11 поредни мача без победа в българското първенство, която ги отдалечи от първата шестица в класирането.

В последния си мач Левски направи нулево равенство с Лудогорец на стадион "Георги Аспарухов", докато Хебър постигна изненадваща победа над Славия в София. Голямата радост за феновете на Хебър е, че тимът вече домакинства на собствения си стадион в Пазарджик, а сега на визита им идва един от грандовете на българския футбол.

"Най-важното към този момент е тимът да започне да печели, а след това да мисли за класирането. Левски загуби много ненужни точки. Където и да гостува Левски, винаги е празник, което е добре за футбола. Единственото негативно в нашия отбор е, че не сме печелили от дълго време. Нормално е утре да имаме голяма амбиция. Хебър също е отбор, който се бори и успя да победи Славия на „Овча Купел“. Футболистите трябва реално да оценяват ситуацията и да знаят, че лесни победи няма. Очаквам футболен празник и очаквам нашите футболисти да играят на максимум. Тогава нищо няма да зависи от Хебър“, каза треньорът на Левски Станимир Стоилов преди двубоя.

В първия мач за деня от 12:30 часа Ботев Враца посреща Славия, докато футболната неделя ще завърши със срещата Лудогорец - Пирин с начален час 16:45.

Пълна програма за 22-ия кръг в Първа лига:

Петък, 3 март:

Локомотив София - ЦСКА 1948 0:6

Събота, 4 март:

Берое - Септември 1:2

Черно море - Ботев Пд 1:2

ЦСКА - Локомотив Пд 1:1

Неделя, 5 март:

12:30 часа, Ботев Враца - Славия

14:15 часа, Хебър - Левски

16:45 часа, Лудогорец - Пирин

Понеделник, 6 март:

17:30 часа, Арда - Спартак Варна.