Левски излъчва купона за рождения си ден във фейсбук

Мачовете, концертите и празничните събития ще почакат още малко, споделиха от клуба

Спорт
17:57 - 22 Май 2020
331
Левски излъчва купона за рождения си ден във фейсбук

Левски обяви, че приготвя специална изненада за феновете на тима по случай празника на тима на 24 май. Излъчването му ще е в 19:14 часа на официалната фейсбук страница на тима.

Ето какво написаха от клуба на официалната си страница във фейсбук:

"Левскари, в неделя ще отброим 106 лета от пролетта на 1914 година. От онзи топъл майски ден на 24 май, когато край „Могилката“ в София се случва нещо по-особено. От онзи миг, когато момчетата, известни като „Шестия тим“, създават футболен клуб, който в следващите години ще събере любовта на малки и големи.

Днес най-обичаният клуб в България продължава своята битка благодарение на всеки един от Вас. Благодарение на всички, които за пореден път доказаха историческата си значимост и подадоха ръка на клуба си в един от най-тежките мигове в историята му!

В неделя няма да можем да се съберем заедно! Няма да можем да сме рамо до рамо на стадиона! Няма да имаме възможността да организираме празник, подобаващ на вековната история на тима! Мачовете, концертите и празничните събития ще почакат още малко, но вярваме, че ще дойдат отново в точния момент, когато можем да сме заедно!

За 24 май обаче ви подготвяме нещо специално, с което за пореден път да Ви благодарим! Излъчването му ще е в 19.14 часа на официалната ни фейсбук страница!

Благодарим ви!

Един за всички, #ВсичкиЗаЛевски".