Левски пълни стадиона със снимки

Феновете на сините ще могат да присъстват на мачовете

Спорт
17:23 - 29 Май 2020
2297
Левски пълни стадиона със снимки

Ръководството на Левски поде нова инициатива, която е свързана със "запълването" на стадиона, докато мачовете се играят пред празни трибуни. От клуба дават възможност на феновете да пристъстват на двубоите със своя снимка, като обясниха как може да стане това. Подобна инициатива бе стартирана в някои от германските отбори в Бундеслигата.

Ето обръщението на Левски:

"Левскари, нашият общ дом – стадион „Георги Аспарухов“ все още не може да Ви приеме. Въпреки това, вярваме, че публиката на „Левски“ за пореден път ще демонстрира, че за нея няма граници и ще покаже как се обича един клуб. Безрезервно, всеотдайно... Винаги и навсякъде! Дори, когато не е на стадиона!

Вашата подкрепа е изключително важна за отбора при подновяването на Първа лига и затова Ви каним да присъствате, макар и виртуално на мача с „Лудогорец“ на 5 юни от 21:00 часа. Предлагаме Ви уникалната възможност да поставите своя лик на трибуните! Закупете билет, изпратете своя любима левскарска снимка и заемете своето място на „Герена“ докато траят мачовете на „закрити врата“!

Пропуските са с цена от 30 лв. и се продават в официалния магазин на ПФК „Левски“ в сектор "A" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов".

Изпращайте своите снимки на [email protected], придружени с две имена и със снимка на билета с ясно четлив баркод, до 23:59 часа на 3 юни, сряда. Снимките трябва да са с висока резолюция - 120 dpi в мащаб 1:1, портретен формат (тялото да е заснето от главата до кръста). Изпращайте реални снимки. Такива, които бъдат сметнати за провокация, ще се отхвърлят.

Цената на редовния билет, без позициониране със снимка на трибуните е 10 лв. за всички сектори!

Обръщаме Ви внимание, че продажбата на билети за срещата с „Лудогорец“ продължава от бройката, която бе достигната, когато първенството бе спряно заради пандемията от COVID-19.

До 14 март продадените колекционерски талони бяха 10 898. Вярваме, че за пореден път публиката на „Левски“ ще запише рекорд като изпълни целия капацитет на стадион „Георги Аспарухов“. А защо не и да го надмине?

Талони се продават в официалния магазин на ПФК „Левски“ в сектор "A" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите ще могат да си закупят пропуск от партньорските каси на Еventim - бензиностанции OMV (без събота и неделя), Technopolis и Български пощи.

Един за всички, Всички за „Левски“!