Левски пусна в предварителна продажба билетите за Вечното дерби с ЦСКА

Пропуски ще се продават всеки ден от утре на касите на стадион "Георги Аспарухов"

Спорт
17:11 - 27 Август 2019
1866
Левски пусна в предварителна продажба билетите за Вечното дерби с ЦСКА

Ръководството на Левски обяви, че продажбата на билетите за двубоя с ЦСКА е стартирала. Привържениците на "сините" могат да се сдобият с входни талони от касата пред Сектор "A" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" всеки ден от 28 август, сряда до 31 август, събота, от 10:00 до 19:14 часа, както и онлайн от BestTickets.

Ето и официалното съобщение, публикувано на клубния сайт на сините:

"Уважаеми привърженици,

билетите за мача ЦСКА - "Левски" от 8-ми кръг на ППЛ са пуснати в предварителна продажба. Срещата е на 1 септември, неделя от 17:45 часа на Национален стадион "Васил Левски".

Пропуски ще се продават на касата пред Сектор "A" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" всеки ден от 28 август, сряда до 31 август, събота, от 10:00 до 19:14 часа.

Желаещите ще могат да си закупят билет също така от мрежата на BestTickets, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Office 1, книжарници Orange и касите на зала "Арена Армеец".

За удобството на всички Вас напомняме, че може да се възползвате от закупуването на пропуск онлайн. Можете да избегнете ходенето до касите, като платите пропуска си онлайн, веднага след това можете да го разпечатате, като всеки билет има указани вход, блок, ред и място.

Цените на билетите са както следва:

Сектор Б - 10 лв.

Сектор В - 15 лв.

За да се улесни достъпът до трибуните на Национален стадион "Васил Левски" ще бъдат отворени входове 12, 13 и 14 на Сектор В, както и входове 6, 7, 8 и 9 на Сектор Б.

За улеснение на придружителите, които ще посетят срещата с деца, прилагаме декларация, която трябва да бъде попълнена преди влизането в спортното съоръжение".