Левски пусна в свободна продажба билети за Лудогорец

Спорт
16:11 - 05 Юни 2020
618
Левски пусна в свободна продажба билети за Лудогорец

Левски пусна в свободна продажба билите за дербито с Лудогорец. Новината беше оповестена в клубния сайт.

"Левскари,

от 12 ч. днес на касите на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" на улица "Тодорини кукли" 47 и пред Сектор "А", както и в официалния магазин на клуба, се пускат в свободна продажба билети за предстоящата среща от 25-ия кръг между "Левски" и "Лудогорец" от 21:00 часа.

Продажбата на талони засяга Секторите "А", "Б" и "В" и ще продължи до края на първото полувреме на двубоя (21:45 ч.) или до пълното им изчерпване.

Количествата са ограничени, а цената на пропуските е 10 лв. за всички сектори.

Обръщаме внимание на картодържателите, които СА ЗАЯВИЛИ своето присъствие на двубоя до 19.14 ч. на 4 юни, но не са получили своя онлайн билет, на първо място да проверят папката "Spam" в своята електронна поща, а в случай, че пропускът не е наличен да се свържат с клуба на телефон (+359) 2945 31 62 днес до 17 ч. Ако картодържателят е изпратил мейл със своята заявка, но не е получил билет, то той може да му бъде издаден на място на касите.

Картодържателите, които НЕ СА ЗАЯВИЛИ своето присъствие на двубоя до 19.14 ч. на 4 юни, няма да могат да използват своите карти за двубоя с "Лудогорец".