Левски се помоли и отложи ха мача с Черно море

Спорт
16:53 - 29 Юли 2022
4157
Левски се помоли и отложи ха мача с Черно море

Двубоят от 4-ия кръг на efbet Лига между Левски и Черно море официално се отлага, ифнормира сайтът на БФС. Спортно-техническата комисия към футболния ни съюз взе това решение след молба от страна на “сините” заради ангажиментите им в Лигата на конференциите.

По програма Левски и Черно море трябваше да играят във Варна на 1 август (понеделник) от 20:45 часа, а три дни по-късно на 4 август (четвъртък) столичният тим трябваше да се изправи срещу Хамрун Спартанс в София.

Сега обаче “сините” няма да играят срещу “моряците” на тази дата. Припомняме, че Левски не игра и в предния кръг на футболния ни елит, след като двубоят със Славия също бе отложен.

По искане на ПФК „Левски“ София на основание чл. 44, ал.1, буква а/, предложение трето от Наредбата за първенствата и турнирите в системата на БФС сезон 2022/2023 и със съгласието на Нова Броудкастинг груп и БПФЛ, срещата от IV – ти кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на ПФК „Черно море“ Варна – ПФК „Левски“ София, насрочена за 01.08/понеделник/2022 г от 20.45 часа се отлага.