Левски се уреди с още един спонсор

Всеки привърженик на сините има възможност да подкрепи клуба, закупувайки си виртуален билет за двубоя срещу Локомотив Пловдив

Спорт
17:46 - 01 Декември 2020
3829
Левски се уреди с още един спонсор

Левски и Palms Bet до часове ще обявят нов спонсорски договор за цялата календарна 2021 година, разкрива Дарик радио, позовавайки се на свои източници. Букмейкърската компания първа подаде ръка на новото „синьо“ ръководство през лятото, а сега сумата заложена в новия договор ще бъде завишена.

Това ще е дългоочаквана „глътка въздух“ за Левски, който продължава да изпитва огромни финансови задължения.

От днес всеки привърженик на Левски има възможност да подкрепи клуба, закупувайки си виртуален билет за двубоя срещу Локомотив Пловдив. Цената на талона за всички сектори е 10 лв., а ПФК Левски пуска в свободна продажба целия капацитет на стадион „Виваком Арена - Георги Аспарухов“ за мача с Локомотив Пловдив. Срещата ще се играе на закрити врата, като нито един привърженик няма да бъде допуснат на трибуните във връзка с мерките против разпространението на COVID-19. Закупуването на билет за събитието обаче гарантира както морална, така и финансова подкрепа към любимия отбор.

Очаква се да има виртуални билети и за мача на Левски срещу Арда.

Левски е в напреднали преговори и със западна кампания, която може да стане спонсор на клуба. До началото на втория дял от шампионата се очаква да има развитие.

С подписаните спонсорски договори и с кампаниите на феновете Левски си осигурява нужния бюджет за издръжка на клуба, но все още усеща огромната тежест на старите задължения.