Левски стартира втория лагер с Кръстев и сняг

Спорт
11:44 - 26 Януари 2022
1182
Левски стартира втория лагер с Кръстев и сняг

Отборът на Левски стартира втория си подготвителен лагер в Белек без трима футболисти и при снеговалеж. Наставникът Станимир Стоилов събра играчите си след четиридневна почивка, като към групата се присъедини Филип Кръстев, който снощи пристигна в лагера, както и Уелтон. Нападателят вече е здрав и трябва да запише минути в контролата с Марибор на 29 януари.

Трима играчи напуснали лагера през почивните дни Андриан Краев, Драган Михайлович и Здравко Димитров, както и кондиционният треньор Михайло Шекероски, не успяха да се приберат на време, след като от три дни поради лошо време полетите от Истанбул към Анталия се анулират. Очаква се четиримата да бъдат в лагера днес следобед.

Звездата на "сините" Георги Миланов и Гьоко Зайков се подготвяха индивидуално.

Интересното е, че първото занимание от втория лагер на 26-кратните шампиони стартира при сериозен снеговалеж и покрит със сняг терен. Малко по-късно снегът спря, но определено условията изненадаха всички български отбори в турския курорт, след като бягат именно от снега в България, който тази година ги застигна в Турция.