Лили гласува с „диагоналка” за 4000 лева

Мода
11:27 - 05 Октомври 2022
7707
Лили гласува с „диагоналка” за 4000 лева

Лили Иванова не пропуска да упражни правото си на глас никога. И тези избори не направиха изключение, а до урната примата на родната естрада се разходи с чантичка тип „диагоналка” за „скромните” 4 хиляди лева.

Обикновеният пенсионер на годините на фурията от Кубрат може да изкарат цяла година с парите, които Лили е похарчила за глезотията.

За Лили обаче кризата, която тресе държавата, не е от значение. Аксесоарът на естрадната звезда е дело на любимия ѝ дизайнер Ив Сен Лоран.

Тя притежава множество чанти и обувки на марката, разбира се, все в любимия ѝ черен цвят. В черно тя се появи и в 36-а секционна комисия в НМУ „Любомир Пипков“ в София, където гласува от години.

Членовете я очакваха с нетърпение и отново се бяха подготвили предварително с изненади за нея – подаръци и цветя. Лили не пропуска да се снима с тях за спомен – традиция, която изпълнява през последните няколко години.

„Благодаря за уважението и вниманието на членовете на 36-а секционна комисия в НМУ „Любомир Пипков“! Много щастие и късмет!“, написа певицата под снимката във фейсбук.