Лили Иванова на рождения си ден : Знам точно кога ще умра!

Певицата заимствала медитативните практики на Людмила Живкова

Новини
13:45 - 25 Април 2019
11812
Лили Иванова на рождения си ден: Знам точно кога ще умра!

Закръглилата 80 години вчера Лили Иванова посрещна достолепния юбилей без излишни притеснения за хода на времето и несигурност за бъдещето. Естрадната прима твърди, че отлично знае точния ден и час, в който ще напусне този свят и отдавна е в мир със съдбата си. Петричката врачка Ванга лично я признала за медиум и й помогнала да изостри свръхсетивните си възприятия, благодарение на които за певицата умее да надниква през завесата на идните години.

 „Преди повече от 30 години имах видение как точно ще умра. Когато получих просветлението, успях да организирам живота си по най-добрия начин, не съжалявам за нищо”, споделила Лили с близки навръх празника си вчера.

Ванга лично поощрявала усилията на Лили да намери отговори на въпроси за живота и смъртта, за произхода на хората и бъдещето на света, както и на собствената й кариера. Двете се затваряли и дълго си говорели. Изпълнителката на ”Детелини” се отдала през 80-те и на медитативни практики, които въвела у нас Людмила Живкова.

Примата на българската естрада до такава степен е развила свръхсетивните си качества, че усеща фините невидими енергии около себе си и успява да отличи положителното от отрицателното в тях. С това обяснява и любовта си към самотата:„Ако не оставам сама поне няколко часа на ден, ще загина”. Лили не крие, че Ванга често я съветвала да подрежда така времето си, че да прекарва достатъчно часове в самота. „Ванга ми казваше: „Многото хора, които те слушат или гледат, ти вземат от енергията. И ти затова искаш често да оставаш сама, за да може да възстановиш всичко”.

Певицата провокира с това фото по дупе по случай 80-ата си годишнина