Лили Иванова с нов охранител

През ключалката
16:58 - 14 Май 2019
2536
Лили Иванова с нов охранител

Кирил Чалъков се е превърнал в истински пъдар и охранител на естрадната прима Лили Иванова. Топ гримьорът заплашва почитателите на изпълнителката на „Детелини” със саморазправа и бой, пише в. "Уикенд".

Верните почитатели знаят къде и в колко часа ходи Лили за макиаж и често висят пред салона на майстора на четките. Именно от там ги гони и им крещи Кирил, защото не им дава да снимат примата. Естрадната динозавърка е известна с фобията си от снимки извън официалните й фотосесии. На живо кубратската легенда е доста по-различна от обработените й с фотошоп снимки в мрежата. При среща с нея се виждат множеството й дълбоки бръчки, които са нещо нормално за 79-годишната й възраст.

Именно заради висящите пред салона на Кирил фенове на певицата, тя го е заплашила, че ще спре да го посещава ако не се отърве от хората висящи пред елитния салон в центъра на София.

„Кирил излиза и ни се кара да се разкараме. Заплашва ни с бой и полиция, че нямаме право да седим там и да притесняваме клиентите му, особено Лили. Още щом види, че джипът й паркира пред салона, веднага се втурва да ни гони”, разкриха пред вестника ни група почитатели на примата.

Експертът в макиажа сериозно се опасявал, че може да загуби най-видната си клиентка от която прибира по поне 1000 лв на седмица. Той я таксува на по най-ниска тарифа, а тя използва всеки удобен случай, за да спомене името му в медиите. Гранд дамата на българската естрада плаща по 200 лв при всяко посещение в салона му за да я разкраси, а това се случва поне 5 дни в седмицата. Така на месец Лили оставя в салона на Чалъков поне 4 бона. Естествено, той не иска да губи тези пари и заради това се вживява в ролята на гард на звездата. Само и само тя да не започне да посещава друг негов колега.

Всеки път, когато имало почитатели пред салона изпълнителката се мусела и правела скандал на топ гримьора и той нямал друг избор освен да прогони и да се държи грубо с фенчетата.

За разлика от наскоро пръкналия се Цецо Андреев, Кирил от години разчита на няколко, но верни клиентки, като не клюкари за тях и не споделя тайните им из медиите и в национален ефир. Освен Лили Иванова, при Чалъков ходят плеймейтката Николета Лозанова, фолк певиците Мария, Цвети Янева, Галена, Яница и понякога Алисия. Всички те са категорични, че той е №1 и има златни ръце.