Лили Иванова с жест към Софка

Естрадната прима изпрати на ромската перла красив букет с посвещение

Нещо за четене
11:26 - 09 Юни 2023
6099
Лили Иванова с жест към Софка

Софи Маринова предизвика истински фурор по време на концерта си с “Ку-ку бенд” в Пловдив. Гласовитата попфолк звезда пя в препълнената зала “Колодрума”.

Емоции и спомени избухнаха с нова сила по време на изпълненията на най-големите хитове и най-красивите песни на обичаната изпълнителка. В шоуто участие взеха също Устата и приятели.

Освен спектакъла в Пловдив, създателите на мега концерта „СОФИ МАРИНОВА – 25 години на сцената“ представят ексклузивния проект в още два български града: във Варна – 6 юли, Дворец на културата и спорта 20:00 ч. и във Велико Търново – 19 септември, Дворец на културата и спорта 20:00 ч.

“Изключително щастлива и безкрайно благодарна съм на всички, които уважиха и присъстваха на моя концерт Софи Маринова -25 години на сцена” в зала “Колодрум” Пловдив! За мен този ден ще остане незабравим… Толкова приятели, фенове, почитатели, колеги, които бяхте на крака и ме аплодирахте,ще кажа огромно ,,БЛАГОДАРЯ”” – написа развълнувана певицата.

Тя получи и специален жест на внимание от страна на примата на българската поп музика Лили Иванова, която й изпрати красив букет с посвещение.

“Да бъда оценена и поздравена от най-голямата  – примата на българската поп музика Лили Иванова, е чувство и емоция, които не мога да опиша с думи. Мога да кажа само едно огромно Благодаря!” – сподели емоцията си фолк изпълнителката.