Лили взе манекенка за домашна помощница

25-годишна красавица върти апартамента на естрадната икона

Нещо за четене
20:00 - 30 Май 2024
8819
Лили взе манекенка за домашна помощница

Лили Иванова вече си има нова икономка. Тя е поверила грижите за луксозния си дом на „Оборище“ на  25-годишна красавица, пише столичен таблоид.

Девойката имала моделска визия, издават запознати с тайните на Лилиния „двор“. В съсловието предполагат, че младата домашна помощница е била препоръчана на изпълнителката на „Ветрове“ от най-доверените й млади музиканти от нейното обкръжение. Освен любимия музикант на поп иконата - Ангел Дюлгеров, в него влизат нейният импресарио, пиар, личен асистент и душеприказчик Николай Недков, както и персоналният й шофьор. Последните двама били на възраст около и малко над 30-те и Лили се чувства изключително подмладена в тяхната компания. Сега тандемът вече се превърнал триумвират с назначаването на 25-годишната хубави за „въртокъщница“ №1 на естрадната легенда.

С назначението младата жена е уцелила шестица от тотото, коментират близки на певицата. Добре известно е, че Лили винаги помага на своите икономки, дори и след като те вече са минавали в графата „бивши“. Примата бе много привързана към ексдомашната помощница Мария, която тази година навърши 73. Заради напредналата си възраст на жената се наложи да напусне.