Лилиан Тюрам се опита да шамароса на сина си (ВИДЕО)

Бившият френски национал не остана доволен от звездата на Интер, че скандира срещу Юве

Спорт
16:02 - 20 Май 2024
2636
Лилиан Тюрам се опита да шамароса на сина си (ВИДЕО)

Бащата на Маркус Тюрам - Лилиан, скастри сина си, който по време на празненствата по повод спечелената от Интер титла на Италия, се включи в скандирането на песен против Ювентус. Лилиан защитава цветовете на "старата госпожа" в продължение на пет години.

Бившата звезда на Юве се опита да удари шамар на сина си, след като го видя да се присъединява към съотборниците си за скандиране срещу Ювентус.

<blockquote class="twitter-tweet" data-media-max-width="560"><p lang="it" dir="ltr">????Marcus Thuram salta al coro “chi non salta è Juventino” e Lilian gli tira uno schiaffo ????<a href="https://t.co/oKtOsw5C70">pic.twitter.com/oKtOsw5C70</a></p>&mdash; Juventus Top News (@JuventusTopNews) <a href="https://twitter.com/JuventusTopNews/status/1792283786962477508?ref_src=twsrc%5Etfw">May 19, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Това беше класическото „Chi non salta è juventino“ – което означава „Който не скача, подкрепя Ювентус“, но когато Лилиан видя сина си да скача, той се приближи до него и се опита да го плесне на шега.

Бившият защитник носеше фланелката на Интер снощи, но я е беше сложил наобратно с номера на сина си на гърдите.