Лилия Маравиля иска Снежана Макавеева на финала в „Сървайвър“

Красивата актриса се тресе от нерви всеки път, когато любимката й се хвърли в екстремно изпитание или влезе в тежък конфликт

Нещо за четене
15:04 - 10 Април 2023
3234
Лилия Маравиля иска Снежана Макавеева на финала в „Сървайвър“

Лилия Маравиля се оказа фен №1 на колежката си Снежана Макавеева, която се бори да оцелее в „Сървайвър“. Красивата актриса се тресе от нерви всеки път, когато любимката й се хвърли в екстремно изпитание или влезе в тежък конфликт.

„Не мога да ви опиша под какво напрежение съм, все едно аз играя! Непрекъснато говоря на телевизора: „Снежи, дръж, можеш! Браво, моето момиче, ти си машина!“, призна Маравиля, която се надява Макавеева да стигне до финала на риалитито, въпреки че контурентите й постоянно я номинират за изгонване.  

Преди години актрисите изиграха майка и дъщеря в хитовия сериал „Под прикритие“ и оттогава са много близки, редовно се чуват по телефона и не пропускат личните си празници. Лилия с умиление си спомня как навремето Снежана пристигнала на рожден ден на дъщеря й Паула във въжен парк. Понеже момиченцето се страхувало да премине само през съоръженията, Макавеева се изкатерила по близкото дърво и му помогнала да се справи.