Линда Еванджелиста отново на подиума след 15 годишно прекъсване

57-годишната красавица се появи за първи път без превръзки на лицето

Стил
17:02 - 13 Септември 2022
3949
Линда Еванджелиста отново на подиума след 15 годишно прекъсване

57-годишната красавица, един от най-известните супермодели в света, се появи по време на Седмицата на модата в Ню Йорк в петък, за да закрие шоуто на Fendi и отбеляза първото си дефиле от 15 години.

Шоуто се проведе в балната зала "Hammerstein" в Манхатън, Еванджелиста излезе за десерт, на финала на ревюто в зашеметяваща рокля от синя тафта на "Тифани", според "Footwear News". Тя допълни визията си с диамантени обеци, сребърни копринени ръкавици и чанта Fendi Baguette.

Еванджелиста се радваше на огромна подкрепа както от моделите на подиума, така и от звездната публика в Ню Йорк. На предните редове бяха седнали Ким Кардашян и Сара Джесика Паркър. Другите известни имена в залата бяха Наоми Уотс, Уини Харлоу, Лори Харви, Шей Мичъл, както и колежките на Еванджелиста от 90-те Кейт Мос, Кристи Търлингтън, Амбър Валета и Шалом Харлоу.

Появата на Еванджелиста на Седмицата на модата се състоя малко след като тя се появи на корицата на септемврийския брой на британския "Vogue", публикуван миналия месец.