Линдсет се кефи на ЦСКА, армейците плащат над половин милинон евро за него

Спорт
11:04 - 26 Юли 2022
2248
Линдсет се кефи на ЦСКА, армейците плащат над половин милинон евро за него

ЦСКА ще плати между 500 и 700 хиляди евро на Сарпсборг 08 за халфа Джонатан Линдсет, съобщава изданието "VG".

Спортният директор на норвежкия клуб Томас Бернтсен не пожела да коментира трансферната сума за играча, но заяви, че е доволен от преминаването на Линдсет на "Армията".

"Имаше дълги преговори, но в крайна сметка стигнахме до момент, в който офертата удовлетворяваше както нас като клуб, така и Джонатан", споделя Бернтсен.

Клубът ме следеше от доста време, нямам търпение да играя в Европа, заяви норвежецът

Новото попълнение на ЦСКА Джонатан Линдсет коментира пред "VG", трансфера си при че усещането е много добро и това е нещо, за което той е мечтал.

"Усещането е много добро. ЦСКА много ме искаше. Следяха ме от доста време. Това е ласкателно. Надявам се, че ще успея, нямам търпение да играя с ЦСКА в европейските клубни турнири. Това е нещо, за което съм мечтал дълго време", каза Линдсет.

Той трябва да пътува до България в понеделник. Линдсет трябваше още преди няколко дни да посети страната ни, но поради лични проблеми не е успял да го стори. Футболистът заяви, че агентът му е направил това и е проверил условията в София.

Последният мач на Линдсет с екипа на Сарпсборг 08 ще бъде срещу Лилестрьом през уикенда.

"Винаги е тъжно, когато напускаш едно място. Вероятно това все пак ще ми даде допълнителна енергия, за да завърши всичко с добра нотка", сподели още Линдсет.