Линдзи Вон аплодира Григор Димитров

През ключалката
14:25 - 31 Май 2019
3891
Линдзи Вон аплодира Григор Димитров

Секссимволът на алпийските ски Линдзи Вон се наслади на епичния петсетов успех на Григор Димитров над Марин Чилич във втория кръг на Ролан Гарос. Американката, която прекрати активната си състезателна кариера в началото на тази година, бурно подкрепяше най-добрия български тенисист и на моменти дори се изправяше на крака, за да аплодира играта му, предаде Sportal.bg.

Вон сама сподели за изживените емоции, като пусна видеостори в Инстаграм, на което е уловила Гришо в гръб. От клипчето се вижда, че русата красавица е била на първите редове на новия корт Симон Матийо, който наскоро бе официално открит. Компания на трибуните й правеше нейният приятел - канадският хокеист Пи Кей Сабан. Двамата се държаха много непринудено и дори си разменяха целувки, за радост на многобройните фоторепортери.

През март Григор Димитров и Линдзи Вон си спретнаха надбягване по улиците на Монако. Първата ни ракета бе зад волана на луксозно Ламборгини, а зад него легендарната скиорка въртеше педалите на колело. “Продължавай, Линдзи Вон и благодаря на Ламборгини, че ме задържахте на първото място”, написа тогава Гришо в Инстаграм.