Лиса Мари Пресли: Майкъл Джексън беше девствен до 35 години

Това разкрива в мемоарите си дъщерята на Елвис Пресли

Новини
12:50 - 09 Октомври 2024
12989
Лиса Мари Пресли: Майкъл Джексън беше девствен до 35 години

Покойната Лиса Мари Пресли - дъщеря на легендарния Елвис Пресли, шокира света с откровенията си за връзката си с Майкъл Джексън, в своите посмъртни мемоари „Оттук до голямата неизвестност“.

Излезли почти година след трагичната ѝ смърт през януари, те разкриват любовната история на Лиса и Майкъл. Едно от признанията на Пресли в книгата, е моментът, в който Джексън ѝ признава, че на 35 години все още е девствен. Тази информация идва като удар за нея, докато двамата са в началото на връзката си.

„Бях ужасена“,

пише тя, обяснявайки, че изпълнителят е споделил преди това с нея, че е имал само повърхностни взаимоотношения, като целувки с Тейтъм О'Нийл и Брук Шийлдс.

Лиса и Майкъл се срещат за първи път през 80-те години, но започват връзката си чак през 1994, след като той открито ѝ признава любовта си по време на пътуване до Лас Вегас. В този момент тя все още е омъжена за първия си съпруг Дани Киф, но чувствата ѝ към Джексън я карат да прекрати брака си. „Майкъл ми каза, че е влюбен в мен и иска да се оженим“, спомня си Лиса, добавяйки, че по това време вече е усещала същите чувства към него.

Сватбата им през май 1994 г. шокира света. Двойката е постоянно в светлината на прожекторите, като тяхната бурна връзка е както обект на огромно медийно внимание, така и на множество слухове и спекулации.

Въпреки големите надежди, двамата се развеждат само две години по-късно.

След смъртта на Лиса, дъщеря ѝ Райли Кю завършва мемоарите на майка си, използвайки касети с нейни записани спомени. Райли разкрива, че целта на Лиса е да покаже на света коя е тя наистина - отвъд сензационните заглавия и скандалите. Желанието на Лиса е хората да видят същността на нейната история - любов, разбито сърце и надежда за връзка.

Мемоарите „Оттук до голямата неизвестност“ не са просто поглед към живота ѝ. Те са разказ за една жена, която е живяла под тежестта на световноизвестното си име, но е копняла да бъде виждана не само като „дъщерята на Елвис“ или „съпругата на Майкъл Джексън“.

„Майка ми искаше хората да почувстват връзка с нейната история“, споделя Райли в интервю за сп. People.