Лисандро аут до 2024-а, обвиненият в насилие Антони поднови тренировки

Спорт
14:51 - 02 Октомври 2023
2193
Лисандро аут до 2024-а, обвиненият в насилие Антони поднови тренировки

Лисандро Мартинес ще претърпи втора операция на счупената си метатарзална кост на стъпалото, след като е получил усложнения с контузията си в тази област. Според информациите има голяма възможност аржентинецът вече да е изиграл последния си двбой за 2023 година.

25-годишният Мартинес за първи път се сблъска с проблема през април и тогава отсъства в продължение на 11 седмици. Той се завърна по време на предсезонната подготовка и изигра първите 4 мача на Ман Юнайтед от Висшата лига от началото на сезона.

Контузията на петата метатарзална кост на десния му крак обаче се влоши отново по време на поражението с 1:3 от Арсенал миналия месец и той беше изваден.

Въпреки това, медиите на Острова разказват, че Мартинес е приел тежки болкоуспокояващи, за да минимализира болката и да участва в двубоите срещу Брайтън и Байерн Мюнхен.

Това обаче се оказва като много лошо решение от щаба на „червените дяволи“, след като Лисандро Мартинес ще трябва да се подлага на повторна оперативна интервенция.

Бразилският футболист на Манчестър Юнайтед Антони поднови тренировки.

Той прекара почти месец извън терените за Манчестър Юнайтед, като последният му двубой за тима бе срещу Арсенал на 3 септември, загубен с 1:3. Предполага се, че бразилецът ще попадне в групата за домакинството на Галатасарай на „Олд Трафорд“ от груповата фаза на Шампионска лига.

Според информациите, разследването към Антони все още продължава в пълна сила, но въпреки това бе допуснато той да се завърне към тренировките на тима.

Наскоро бившата му приятелка Габриела Кавалин наруши мълчанието си след завръщането му към тренировките.

"Адвокатите на Габриела Кавалин информират, че престъпленията, извършени от футболиста, все още се разследват от манчестърската и бразилската полиция, поради което смятаме, че скоро той ще бъде изпратен в съда", се казва в прессъобщение.