Лияна на косъм от смъртта след пожар

Новини
16:36 - 25 Януари 2022
3725
Лияна на косъм от смъртта след пожар

Лияна  се размина на косъм от смъртта. Домът на певицата в София се е запалил през уикенда. Братовчедката на Коцето  и дъщеря й Дениз спали непробудно , когато огънят лумнал в апартамента. Лияна не разкрива каква е причината и откъде са тръгнали пламъците, но се вижда, че жилището е доста опожарено.

41-годишната звезда изказа благодарностите си неколкократно, не само към съседите, които звънят на пожарната, но и на самите служители, които се отзовават изключително бързо на сигнала.

"Благодаря и най-много на Бог, че тази сутрин се събудихме живи и здрави. Благодаря от цялото си сърце и на хората, подали сигнал за пожара, тъй като едва ли щяхме да разберем. Всички спахме през това време... Ако мога лично да благодаря и да се реванширам по някакъв начин на тези хора, нека ме потърсят!", разказва Лияна.

Само няколко дни преди инцидента Лияна се прибра от Италия. Тя бе на детокс почивка в един от най-известните центрове в Европа. Именно в Мерано се прилагат най-ефективните методи за терапия за отслабване и детоксикиране на тялото.