Локо Сф и Спартак Вн се договориха

Те ще изиграя мача си за Купата на 18 ноември

Спорт
17:18 - 10 Ноември 2023
2634
Локо Сф и Спартак Вн се договориха

Изтегленият по-рано днес жребий за осминафиналите на Sesame Купа на България отреди един срещу друг да се изправят Локомотив (София) и Спартак (Варна). "Соколите" съобщиха, че двата клуба са постигнали договорка двубоят да бъде изигран на 18 ноември (събота).

Припомняме, че тогава има пауза в шампионата заради мачовете на националните отбори.

Любопитно е, че в същия ден са срещите Бдин (Видин) - Берое и Черноморец (Бургас) - Етър от 1/16-финалите на надпреварата. Когато Локо (София) и Спартак (Вн) определят първия четвъртфиналист, все още няма да са известни три от осминафиналистите.

На 22 ноември (сряда) са двубоите Балкан (Ботевград) - Лудогорец и Дунав (Русе) - Левски, а ден по-късно е последният сблъсък от първия кръг на турнира, който противопоставя тимовете на Янтра (Габрово) и Славия.

1/8-финалните мачове са предвидени да се изиграят в периода 5-7 декември 2023 г.

Ето какво написаха от Спартак (Варна):

"ФК Спартак Варна ще изиграе осминафиналния двубой от турнира за купата на България следващата събота, 18-и ноември. Соколите гостуват на Локомотив София. Двата тима се договориха да използват паузата в шампионатите, отредена за срещи на националните отбори.

В турнира за купата този сезон Спартак вече отстрани един представител на Ефбет лига - Крумовград. Локомотив София е 12-и в класирането на елита в момента".