Локо Сф разчувства един от най-верните си привърженици

Капитанът Вальо Николов посети трудноподвижния вече бай Иван - Пощата

Топ
11:43 - 13 Септември 2024
681
Локо Сф разчувства един от най-верните си привърженици

Ръководството на Локомотив София показа, че знае как се обича и уважава този, който подкрепя отбора винаги и в трудни моменти.

Феновете са най-важните за един клуб, независимо за какъв спорт става дума. Те са истинският капитал и заслужават уважение, особено когато са оказвали подкрепа десетки години поред.

В четвъртък капитанът на Локо Сф - Валентин Николов, посети един от най-верните привърженици на клуба - Иван Димитров, известен като бай Иван "Пощата".

"Всички свързани с Локомотив сме срещали усмихнатия Бай Иван, човек посещавал мачовете на отбора повече от 60 години, обикалял България и Европа за "червено-черната" идея", споделиха от "Надежда".

Бай Иван в момента няма възможност да се придвижва самостоятелно, но не изпуска мач на любимия отбор по телевизията.

Духът и умът му не го предават и той продължава да се вълнува и интересува от всичко свързано с Локомотив.

Вальо, който е потомствен локомотивец, му подари екип, подписан от всички футболисти на представителния тим, а по усмивката на Бай Иван се разбира колко много значеше това за него.

"Надяваме се всички привърженици с дълголетието на Бай Иван да служат за пример на младото поколение, а клуб и фенове от всички възрасти да сме едно цяло и да се уважаваме. Всички в Локомотив пожелаваме на Бай Иван да бъде силен и да го видим скоро на стадиона", споделиха още "железничарите".